شناخت تجارت الکترونیک :: کسب درآمد اینترنتی و خانگی ، استخدام

کسب درآمد اینترنتی و خانگی ، استخدام

آموزش کسب و کار اینترنتی ، یافتن کار و شغل ، استخدام ، کسب درآمد خانگی

کسب درآمد اینترنتی و خانگی ، استخدام

آموزش کسب و کار اینترنتی ، یافتن کار و شغل ، استخدام ، کسب درآمد خانگی

استخدام ، آموزش کسب درآمد آنلاین ، کسب پول و ثروت ، درآمد اینترنتی آسان ، کسب درآمد راحت ، کسب پول میلیونی ، کسب سرمایه میلیاردی

شناخت تجارت الکترونیک

پنجشنبه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۰۳:۴۴ ب.ظ

با گسترش اینترنت خیلی چیزها دچار تغییر و تحول شد که یکی از اینها شیوه خرید و فروش یا تجارت است قبلا برای خرید و فرشو کاغذ ، پول ، چک و سفته و... به عنوان ابزارهای مبادلات مالی مطرح بود و کار تجارت بدون این لوازم معنا و مفهومنداشت ولی با پیشرفت تکنولوژی و ورود فناوری های جدید همه چیز تغییر کرد در اینجا قصد ندارم خیلی ریز به مقوله تجارت الکترونیک بپردازم چون فقط بررسی کاربردها و یا مزایا و معایبش مقالات زیادی را طلب می کند .

نگاهمان در اینجا بیشتر بر روی تعریف و تاثیرگذاری ان در زندگی روزمره می باشد و اینکه انواع تجارت الکترونیک چیست و کاربرد مختصر ان در زندگی ما چگونه است .

آنچه مسلم و قطعی است اینکه تجارت الکترونیک همه شئون زندگی ما را درگیر کرده و از کارت بانکی و پوزهای الکترونکی مغازه ها ، کارت به کارت کردن عابربانکها تا خرید از سایت و فروشگاههای الکترونیکی و... همه نماد و نشانه های تجارت الکترونیک یا آنلاین و برخط می باشد لذا کسی نمی تواند منکر اهمیت تجارت الکترونیکی و تاثیرگذاری ان در زندگی انسان امروزی باشد.

 

تعریف تجارت الکترونیکی:

تجارت الکترونیک به شیوه ای از تجارت گفته می‌شود که در آن بازارهای خرید و فروش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد. به این معنا که شبکه‎های اینترنتی به عنوان واسطه میان مصرف کنندگان و تولیدکنندگان عمل می‌کنند. 

فروشگاه‎های اینترنتی در حکم بنگاه‎های اقتصادی عمل می‌کنند و کاربران اینترنتی نیز همان خریداران و مشتریان می‌باشند. از تجارت الکترونیک می‌توان با عنوان «کسب و کار اینترنتی» نیز یاد کرد. در سال‎های اخیر به دلیل رشد روزافزون استفاده از اینترنت، تجارت الکترونیک بیش از پیش کاربرد یافته است که همچون گذشته یک واژه بیگانه و نامأنوس به شمار نمی‌رود.

 

انواع تجارت الکترونیک یا کسب درآمد از اینترنت :

تجارت الکترونیک به لحاظ تراکنش‌ها به انواع مختلفی طبقه بندی می‌شود:

ارتباط فروشنده با فروشنده (B2B): در این روش بنگاه‎ها و فروشنده‎ها به عنوان طرفین معامله به شمار می‌روند.

ارتباط فروشند و مشتریان (B2C): در این نوع تجارت که بسیار رایج است، ارتباط تجاری مستقیم بین فروشنده‎ها و مشتریان برقرار می‌باشد.

ارتباط مشتریان و فروشنده‎ها (C2B): در این نوع خریداران به کمک اینترنت محصولات شرکت‎ها را اعم از کالا و یا خدمات خریداری می‎کنند.

ارتباط مشتریان با مشتریان (C2C): در این شیوه ارتباط خرید و فروش میان مشتریان برقرار می‌باشد.

ارتباط بین بنگاه‌ها و سازمان‌های دولتی (B2A): این نوع تعاملات تجاری بین بنگاه‎های اقتصادی و شرکت‎ها می‌باشد که از جمله پرداخت مالیاتها و عوارض از  جمله تعاملات آنها به شمار می‎رود.

ارتباط بین دولت و شهروندان (G2C): در این نوع تجارت الکترونیک ارتباط اصلی میان دولت و توده مردم برقرار است که شامل بنگاه‌های اقتصادی، موسسات دولتی و کلیه شهروندان می‌باشد. این شیوه تجارت در ذیل دولت الکترونیک می‌گنجد.

 ارتباط بین دولت‌ها (G2G): در این نوع تجارت الکترونیک، ارتباط میان دولت‎ها برای برقراری روابط تجاری از قبیل صادرات و واردات می‌باشد.

کاربرد تجارت الکترونیک

تجارت الکترونیکی در سطح وسیعی کاربرد دارد به این معنا که نه تنها شامل خرید و فروش از طریق اینترنت است؛ بلکه  شامل سایر جنبه‌های فعالیت تجاری مانند تهیه لیست از کالاها، مدیریت تولید، تهیه، توزیع، جا به جایی کالاها و همچنین خدمات پس از فروش می‌شود.

 

  • گوهر گوهرها

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی